Faq

Ofte spurgte spørgsmål og svar

Hjemmesider

Fra vi påbegynder arbejdet, kan der gå fra 2 dage til en uge afhængig af opgavens størrelse og omfang. Ved vores første samtale vil vi give en estimeret deadline for, hvornår vi forventer siden klar.

Vi starter med at tage en snak om, hvad du ønsker at få udviklet, herunder hvilke funktionaliter, der skal være på hjemmesiden, og hvordan du i grove træk ønsker designet dvs. grafik, opbygning, struktur, form, farver og evt. animationer. Herudfra udarbejder vi en løsning, som om nødvendigt kan tilpasses efterfølgende.

Det er i den grad en ting, der vil betyde noget for hjemmesidens mulighed for at få besøgende samt dens fremtoning.
Typisk vil omkring 60% af trafikken til en hjemmeside stamme fra mobile enheder, og hvis hjemmesiden ikke er tilpasset disse, vil det være svært for brugeren at navigere rundt på siden. Det skaber et dårlig førstehåndsindtryk og giver mindre sandsynelighed for succes med kunden. Yderligere betyder det noget, hvordan hjemmesiden bliver repræsenteret på Google og andre søgemaskiner. Google registerer, om hjemmesiden er mobil responsiv, og hvis ikke, så er sandsyneligheden for at den fremkommer blandt søgeresultaterne på mobile enheder langt lavere end ellers. Der tabes således en masse besøgende ved ikke at have en mobil responsiv hjemmeside.

Webshops

Da vi er ved at videre udvikle vores shopsystem, holder vi pause med udvikling af nye webshops, indtil systemet er klar. Vi forventer at være klar medio april. Kontakt os evt. og bliv skrevet op på en uforpligtende venteliste.

CMS

Nej! Vi har valgt at udskille os fra mængden ved at udvikle vores eget CMS, som langt bedre tilpasses de forskellige opgaver. Desuden giver CMS'et os mulighed for nemt og hurtigt at udvikle en masse ekstra funktionaliteter, som ellers havde været meget omstændige i de nuværende open source systemer.

En af ulemperne ved open source systemer som Joomla, WordPress og Drupal er sikkerheden. Ved open source kan alle nemlig læse koderne til systemet og finde evt. svagheder, der kan hackes. Det kræver, at man først og fremmest holder sin open source CMS opdateret hele tiden for at lappe sikkerhedshuller. Og alligevel kan man ikke være sikker.

Skal der udvikles ekstra moduler til open source systemerne, kan der desuden være problemer ifm. kommende optimering af open source systemerne, der bevirker, at de udviklede ekstra moduler pludselig ikke virker. Vi har ofte set tilfælde, hvor brugere har fået udviklet ekstra funktionaliteter i flere lag oven på deres open source system af forskellige udviklere. Når så en opdatering har skabt en konflikt i systemet, har ingen af udviklerne ville påtage sig ansvaret for nedbruddet, da det potentielt kunne være dem alle, der var noget galt med. Dette problem slipper du for med Realweb, der står 100% bag det fulde system.

CMS'et indholder alle grundlæggende funktioner som styring af hoved og undermenuer, videre dirigeringer, filadministration samt administration af det respektive indhold fx på undersider, artikler, blog, produkter, gallerier m.v.

Læs mere om, hvad CMS'et tilbyder her.

Vedligeholdelse og videreudvikling

Ja! Vi tilbyder videreudvikling på vores løsninger, hvis der senere skulle være ønske om det. Og endda til rimelig priser. Læs mere under vedligeholdelse.

Hosting

Nej! Vores system er et closed source system, som vi ikke ønsker at frigive koderne til. Alle løsninger skal derfor hostes på vores servere. Vores hosting er dog både billig og eksklusiv. Læs mere om priser og hosting specifikationer.